Ny avtale: Nytt boalternativ

For dere som har ansatte eller gjester med behov for overnatting

Spartacus Forvaltning har inngått medlemsavtale med Frogner House Apartments. Avtalen gir våre medlemmer en kraftig rabatt, i tillegg til prisgaranti som sikrer best mulig pris.

Frogner House Apartments er ledende leverandør i Norge av serviced apartments, et konsept som er stadig mer etterspurt blant bedrifter og enkeltpersoner. Mer plass og et mer privat overnattingssted tiltaler både familier og jobbreisende som ønsker å lage sin egen middag eller be en kollega på en kopp kaffe.

Frogner House Apartments tilbyr overnatting fra 1 natt opptil et år. I 2015 feirer de 10 år og har vokst fra 57 til 400 leiligheter, alle sentralt plassert i Oslo. Vekst er i fokus og videre utvikling i flere byer er planlagt. For mer informasjon om konseptet besøk deres hjemmeside www.frognerhouse.no

Rabatten kan selvfølgelig også benyttes privat av de ansatte og deres familier.

Fordeler med avtalen:

  • Høy rabatt på alle romtyper
  • Ingen krav til antall netter
  • Egen booking kode/brukerprofil
  • Book online og på mobil
  • Gratis WiFi
  • Fullt møblerte leiligheter
  • 24 timers resepsjon
  • Sentral beliggenhet / Trivelige byomgivelser

Ta kontakt her for å få tilgang til rabatten. Frogner House Apartments kan også bistå med å informere ansatte og sørge for at de får best mulig oppfølging rundt rabattavtalene de har tilgang til gjennom deres medlemskap hos oss.